PŘI NÁKUPU NAD 1500 KČ NEÚČTUJEME POŠTOVNÉ


AKCEPTUJEME PLATBY V KRYPTOMĚNÁCH DLE AKTUÁLNÍHO KURZU PO PŘEDCHOZÍ E-MAILOVÉ DOHODĚ



»

Červené fazole s bazalkou

2 hrnky červených fazolí,

2-3 cibule,

sůl, bazalka, pepř, česnek, olivový olej, kečup

Postup přípravy:

Fazole vypereme a namočíme je přes noc do kastrolu do vody, druhý den ráno vodu slejeme, dáme novou a uvaříme je do měkka, asi 30-40 minut. Cca 15 minut před dovařením přidáme sůl a lžičku sušené bazalky. Fazole slejeme, necháme okapat, neproplachujeme je již vodou. Mezitím osmahneme na oleji cibuli, přidáme okapané fazole,  lehce osolíme, opepříme, dáme ještě lžicku bazalky a 10 minut dusíme. Nakonec přilejeme kečup, a dochutíme česnekem. Přílohou může být rýže, brambory, těstoviny nebo chléb.